Gietzeep

Zelf zeep maken met glycerine gietzeep.
Een leuke zeepcreatie / zeepketting in elke kleur.
Leuk voor jong & oud!

Gietzeep kopen online zeepwinkel foto in zeepHet is zo leuk om te doen thuis met vrienden of vriendinnen, geeft een geslaagd kinderfeestje of maak een school project. De mogelijkheden met smeltzeep zijn eindeloos, je maakt in een handomdraai een persoonlijk (kraam) kado. Daarnaast siert het uw huis, het ruikt lekker fris en is ook nog eens een leuk (en goedkoop) cadeau.

In 2012 hebben wij een gietzeep ontwikkeld die geoptimaliseerd is voor hobby. Omdat gietzeep standaard nat wordt (ook als het als zweetvrije gietzeep is) hebben we innovatieve verbeteringen doorgevoerd in ons productieproces. We hebben een unieke formule gemaakt die niet zweet en praktisch niet condenseert*!

Onze gietzeep is zweetvrij en op glycerine basis is uitermate geschikt om zeepjes / zeepdecoratie te maken. Het is perfect te smelten, te geuren en te kleuren.

Naast hobbyisten ontdekken steeds meer professionals over op onze glycerinezeep, en dat doen ze niet zomaar!

* Onder normale omstandigheden.

Helaas is de 25 kilo verpakking niet meer leverbaar. Vanwege de extra toeslagen die de post berekend is het versturen onbetaalbaar geworden.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Glycerine gietzeep

Smeltbare zeep is gemaakt van glycerine, in de volksmond ook wel gietzeep, smeltzeep of hobbyzeep genoemd. Onze gietzeep wordt al vloeibaar bij een temperatuur van 50 graden, de meeste gietzeep dat verkocht wordt op het net heeft een hogere smelttemparatuur. Kant en klare zeep die in de winkel wordt verkocht is overigens niet te smelten. Onze gietzeep is speciaal voor de hobbyist / knutselaar ontwikkeld, is geurloos en verkrijgbaar in wit, extra wit en transparant.

 

Zelf een creatie maken van glycerine gietzeep is eenvoudig: de zeep in stukjes snijden, au bain marie (waterbad) smelten, kleurstof en geurolie toevoegen, goed door roeren, in een siliconen mal gieten, luchtbelletjes weg sprayen met alcohol, hard laten worden en klaar. Eenvoudig, maar met hele mooie resultaten en geschikt voor vele gelegenheden. Zelf cadeautjes maken, als bedankje bij huwelijk en geboorte of als leuke en goedkope knutselactiviteit voor op school, BSO of kinderdagverblijf, zeep maken slaat aan bij jong en oud. Met ons pakket voor kinderfeestjes slaagt een feestje altijd en gaan de gasten met een mooi zelf gemaakt aandenken en diploma naar huis.

 

De ene gietzeep is de andere niet

De meeste gietzeep die op internet en winkels wordt aangeboden heeft een groot nadeel, na verwerking wordt het nat. Jammer van het materiaal en de moeite om iets leuks te maken. Zo'n druppend zeepje belandt al gauw in de vuilnisbak en daarom hebben wij een gietzeep ontwikkeld die gewoon droog blijft! Voorwaarde is au bain marie smelten, direct verwerken zodra de zeep vloeibaar is en op kamertemperatuur hard laten worden. Ondanks de goede kwaliteit van onze smeltzeep, is deze niet duurder dan de glycerine gietzeep die wel nat wordt. Goedkoop gietzeep bestellen met een zeer goede kwaliteit gaat bij ons gewoon samen. Wij zorgen ervoor dat bestellingen snel en in goede orde worden bezorgd, zodat snel met deze hobby kan worden gestart.

 

Gietzeep kleuren

Gietzeep kleurstofOnze gietzeep is verkrijgbaar in wit, extra wit en transparant. Zelf een mooie kleur maken is heel eenvoudig, wij leveren een set kleurstoffen die bestaat uit vier basiskleuren waarmee zelf alle kleuren te maken zijn. Het is dus niet nodig alle kleuren apart te bestellen, dit bespaart een hoop geld! De meegeleverde kleurenkaart maakt het nog makkelijker. Met mica poeder goud en zilver wordt een glitter effect aan de zeep toegevoegd. Dit maakt een bedankje voor bijvoorbeeld een huwelijk extra feestelijk.

 

Zo veel wensen, zo veel vormen

Smeltzeep in de vorm van hartjes, bloemen, dieren, iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Wij leveren rond de 100 verschillende vormen uit voorraad. Een speciale mal van een dierbaar object is zelf te maken met vloeibare siliconen. Zo worden de creaties wel heel persoonlijk!

 

Inspiratie met gietzeep

De mogelijkheden zijn eindeloos! Op onze pagina creatiefidee.nl zijn filmpjes met instructies, foto's en inspiratie te vinden.