Het begon allemaal in 1999

Online sinds 1999
De geschiedenis van de website www.spotgoedkoop.nu begon in 1999, daarmee behoort spotgoedkoop.nu tot de oudste webshops. Destijds verkochtten we vooral GSM telefoons, abonnementen, accessoires, datakabels en onderdelen. In 2004 is de onderneming verhuisd van Nederland naar Luxemburg.

Lege dvd\'s, printer inkt veilig online kopen, wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur.nl In het noorden van Luxemburg begon ik een winkel / showroom gericht op de Luxemburgse markt. Destijds waren we gespecialiseerd in opneembare media, inktcartridges voor printers, fotopapier en decoratie en hobby materialen. Workshops geven op het gebied van sieraden, bloemen en zeep behoorde ook tot de activiteiten. Op diverse campings in de buurt waren we jaren lang een vast onderdeel van het animatie programma. Omdat goede gietzeep niet voorhanden was, zijn we in 2011 begonnen met het ontwikkelen van een eigen formule. In 2012 was onze eigen formule voor gietzeep klaar.

Dankzij ons innovatieve productieproces wordt onze zeep niet nat en was daardoor direct geliefd bij de mensen die er dagelijks mee werkten. Uiteraard zijn we aangesloten bij webwinkelkeur om u te laten zien dat we serieus zijn.

Reclame
Aan reclame hebben we nooit veel gedaan, mond-op-mond reclame heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn. De laatste jaren maken we wel reclame op lokale radiostations, mede omdat daar mijn roots liggen. Als u het leuk vindt kunt u hier de reclame spots beluisteren. Radio spot 1 Radio spot 2 Radio spot 3 Radio spot 4

Winkel
De website was een verlengstuk van de winkel, inmiddels is dat omgedraaid. Als u in de buurt bent kom ons dan eens bezoeken. In ons magazijn kunt u ook bestellingen afhalen en contant betalen. Afhankelijk waar u woont zijn bepaalde goederen wel of niet online te bestellen, dit heeft te maken met lokale rechten.

Kwaliteit
Wij hebben ons altijd bezig gehouden met kwaliteit en willen niet een dozenschuiver zijn.
Om kwaliteit te waarborgen wordt er veel tijd geinversteerd in testen en controleren van de door ons aangeboden goederen.

Groen, oog voor de natuur
Sinds onze start in 1999 hebben we altijd geprobeerd zo groen mogelijk te werken. Hergebruik van (misdruk) dozen voor het verzenden van bestellingen is er één van. Maar ook aan opvulling van de dozen is gedacht, we maken al sinds 2002 gebruik van luchtkussens die in eigen beheer gemaakt worden. Dankzij deze techniek besparen wij veel transport (dus uitstoot) en u bespaart veel afval. In 2016 zijn we weer een stap verder gegaan en zijn de toiletten overgezet naar regenwater, ook voor ons koelproces maken we nu gebruik van regenwater. Daarnaast wekken we onze eigen stroom op met 75 zonnenpanelen, wat niet gebruikt wordt gaat het net op voor andere gebruikers(18 Kw).

Kosten besparen
Door onze kosten zo laag mogelijk te houden zorgen wij ervoor dat uw product goedkoop blijft. Dus geen gouden deurkrukken, maar een zo goed en praktisch mogelijk low-budget ingericht magazijn.

Workshops
Naast het leveren van decoratie goederen geven wij ook workshops: zeepdecoraties, sierraden, groen decoaties enz..