Het is niet mogelijk goederen af te halen, de Luxemburgse regering heeft beslist dat alle winkels gesloten moeten blijven.
Verzendingen gaan door maar kunnen door de drukte bij de post / transport er iets langer over doen dan u gewent bent.

Zweetvrije gietzeep, vormgips aan de slag ermee!

Op zoek naar benodigdheden / materialen om zelf of met vrienden lekker te gaan knutselen?

Hobby gips

Ontdek alles op het gebied van zelf zeep maken, werken met vloeibare siliconen en gips. Wij leveren alles om zelf zeep te maken, onze zweetvrije gietzeep is ook nog condensvrij en blijft dus echt droog. Dit dankzij een unieke formule die wij zelf ontwikkeld hebben.

Gietzeep startpakket zelf zeep makenDe grote keuze in mallen, maakt dat voor elke gelegenheid een passende decoratie te maken is. Liever zelf een mal maken? Met de vloeibare siliconen is dit eenvoudig te doen. Onze mallen zijn ook geschikt voor gips, dankzij de licht grijze kleur weer helemaal van nu.

Onze materialen zijn los te koop of in een handig pakket voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of vriendinnenavond. Zelf een cadeautje maken, een attent bedankje, een leuke decoratie voor in huis of met de hele klas knutselen voor Moederdag of een markt of bazaar op school, zeep en gips zijn voor vele doeleinden geschikt. Bel ons gerust voor tips en advies, er is altijd een ervaren medewerker beschikbaar.


24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina