Startpakketten

Zelf zeepjes maken of een zeepdecoratie met gietzeep. Voor iedereen hebben we een starterspakket, een goedkoop pakket als kennismaking of een professional pakket voor de veel eisende gebruiker. Maar ook aan de kinderen is gedacht, een compleet pakket dat elk kinderfeest tot een waar feest maakt.

U maakt zelf in een handomdraai zeepjes voor zeepkettingen of een prachtige zeepdecoratie. Zelf gietzeep smelten, elke gewenste kleur maken met maar 4 cosmetica geschikte meng kleuren (behalve pakket 1), de zeep geuren met een geurtje naar keuze en dan gieten in elke vorm die u maar wilt.

Onze speciale gietzeep is uniek omdat het droog blijft, u bent goedkoop uit omdat u rechtstreeks bij de groothandel besteld. Onze smeltzeep is condens / zweetvrij dus zeer geschikt om decoraties en/of zeepjes voor zeepkettingen mee te maken.

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Startpakketten zelf zeep maken:
Zelf heerlijk geurende zeep maken met gietzeep, zo eenvoudig en altijd geslaagd.
Welk budget je ook hebt, wat je ook wilt maken, er is altijd een startpakket dat bij je past!


Beginnen met een nieuwe hobby of leuke activiteit is soms lastig. Eerst allerlei benodigdheden uitzoeken en er dan als je wilt beginnen achter komen dat er toch iets ontbreekt. Om het makkelijk en niet onnodig duur te maken, hebben wij startpakketten samengesteld waar alles in zit om mee te starten. Om in ieders behoefte te voorzien zijn er verschillende zeeppakketten, van de basis tot de professional. Naarmate u meer mogelijkheden wilt hebben of meer verschillende dingen wilt kunnen maken wordt het pakket uitgebreider. Echter, ook het allergoedkoopste instap basispakket heeft alles in zich om heerlijke zeep te kunnen maken.

Slechts 1 item zoekt u er zelf nog bij, de vorm om de zeep in te gieten. Ons assortiment siliconen mallen is zo groot en de keuze is zo persoonlijk, dat deze niet in het startpakket zitten.

Een geslaagd kinderfeestje thuis, op school of BSO

Ook hebben we complete pakketten om een kinderfeestje te organiseren, alles in 1 handig pakket voor een geslaagd verjaardagsfeest.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er 2 pakketten. In beide pakketten zitten alle ingrediënten om thuis gietzeep te smelten, kleuren en geuren en zo mooie zeepjes te maken. Met deze zeepjes kan vervolgens een trendy zeepketting gemaakt worden, maar ook een leuke zeepdecoratie is mogelijk. Tijdens de droogtijd kan een leuke verpakking worden geknutseld. Na afloop is er voor iedereen een zeepdiploma als herinnering aan een origineel en leerzaam kinderfeest.

 

Gietzeep met een unieke formule

Goed om te weten; in tegenstelling tot andere zeep is onze speciale gietzeep uniek omdat het na verwerken tot decoratie droog blijft. Wel zo leuk als de met zorg gemaakte decoraties niet gaan druppen! U bent ook nog eens goedkoop uit omdat u rechtstreeks bij de bron bestelt, wij produceren zelf en verkopen ook rechtstreeks aan de eindgebruiker. Onze smeltzeep is condens / zweetvrij, dus zeer geschikt om zeepjes voor decoraties of voor zeepkettingen mee te maken. Niet alleen voor eigen gebruik, ook als cadeautje of bedankje doet zelf gemaakte zeep het altijd goed. In de pakketten wordt onze zeep in de kleur wit en / of transparant geleverd.

 

4 basiskleuren

In de startpakketten voor zeep zitten vier basis mengkleuren die geschikt zijn voor cosmetica. Met deze vier mengkleuren kunt u zelf bijna elke kleur maken die u hebben wilt. Om het goedkoopste pakket laag in prijs te houden, bevat deze 3 basis kleuren. Indien gewenst, kunt u de zwarte kleurstof los bij bestellen.

 

Geurolie

Het leuke aan zelf zeep maken is dat je de creaties zo sterk kunt laten ruiken als je zelf wilt. Onze geurolie is sterk geconcentreerd en daarom voordelig in gebruik. Dankzij onze grote keuze aan geurolie is er altijd wel een favoriete geur te vinden. Zo zijn verrassende combinaties te maken die in de winkel niet te koop zijn. Des te uitgebreider het startpakket, des te meer verschillende luchtjes erin zitten. 

 

Maatbekers

Onze meegeleverde maatbekers zijn ideaal om in te mengen, zeep te kleuren en te geuren. De maatbekers zijn flexibel zodat deze zijn in te knijpen waardoor er een schenktuit ontstaat. Hierdoor is de zeep zonder knoeien in de gewenste vorm gegoten kan worden. Maatbekers zijn er in 200 & 400 ml, standaard worden maatbekers met een inhoud van 200 ml meegeleverd.

 

Metallic poeder

Door mica metallic poeder aan de zeep toe te voegen, krijgt deze een extra mooi effect en ziet deze er nog professioneler uit. Glitters toevoegen heeft geen zin, deze zakken tijdens het uitharden naar de onderkant. Het metallic poeder is verkrijgbaar in goud en parelmoer.  Groot voordeel van de parelmoer is dat deze zich aanpast aan de gemengde kleur, hierdoor heeft u aan 1 mica kleur genoeg.

 

Alcohol

Zeep en zeepbellen zijn aan elkaar verbonden, na het kleuren, geuren en gieten van de zeep in de mal ontstaan er aan de bovenzijde luchtbelletjes. Met de meegeleverde sprayflacon met chirurgische alcohol sprayt u deze weg zodat de zeep mooi glad uithardt.

 

Tip: geurmemory

Onze geurolie is niet alleen goed van kwaliteit, maar ook nog eens goedkoop. Een leuke tip voor een speurtocht is bijvoorbeeld een geurmemory. Druppel een beetje geurolie op een wattenschijfje en stop deze in een potje, voor elke geur 2 keer. De kinderen zoeken dan de juiste geuren bij elkaar. Vermijd wel oogcontact met de geurolie! In ons zeeppakket voor kinderfeestjes worden verschillende geuren meegeleverd. Leuk om dit spelletje voor het zeep maken of juist tijdens de droogtijd van de zeep te spelen! Dit zeeppakket hebben wij speciaal samengesteld voor een geslaagd kinderfeestje. Zowel voor meisjes als jongens is het maken van zeep een leuke bezigheid en ze gaan ook nog eens allemaal met een mooie creatie als aandenken en een diploma naar huis! Zeep maken is overigens ook geschikt als buitenactiviteit bij mooi weer.